FUSO eCanter voor Europak in Lisse

23 april 2024

Handelsonderneming Europak heeft als een van de allereerste bedrijven in Nederland de nieuwe volledig elektrisch aangedreven FUSO eCanter in gebruik genomen. D

Lees verder

FUSO Canter voor Boomkwekerij Verleun

22 maart 2019

Boomkwekerij Verleun in Boskoop is sinds begin van de maand trotse eigenaar van deze FUSO Canter, voorzien van huifopbouw en dHollandia laadklep.Wij wensen Boomkwekerij Verleun veel winstgevende kilometers toe.

Lees verder

FUSO Canter 3S13 AMT voor Stichting DUWO

26 februari 2019

Stichting DUWO uit Leiden hebben wij deze Fuso Canter 3S13 AMT 4×2 mogen afleveren. Deze Fuso Canter 3S13 AMT 4×2 is voorzien van een open laadbak (geleverd via Zuidwijk Carrosserieën) en zal gebruikt worden voor hulp bij studentenhuisvesting in Leiden Wij wensen Stichting DUWO vele plezierige kilometers!

Lees verder

FUSO 3C15 voor Flexparts

15 oktober 2018

Een FUSO 3C15 automaat voor Flexparts B.V.! De FUSO Canter is uit voorraad geleverd en door Zuidwijk Carrosserieen BV voorzien van een custom build laadbak.

Lees verder
FUSO eCanter op EcoMobiel

FUSO presenteert volledig elektrische eCanter op Ecomobiel

2 oktober 2018

Van dinsdag 9 t/m donderdag 11 oktober 2018 presenteerde Mercedes-Benz Trucks Nederland de FUSO eCanter tijdens de Ecomobiel in de Brabanthallen in Den Bosch. De eCanter is hét alternatief voor een duurzamer distributietransport. eCanter op Ecomobiel Op 9, 10 en 11 oktober 2018 vond in de Brabanthallen in Den Bosch…

Lees verder

FUSO Canter voor Entree Vert Holland

12 augustus 2018

Deze week heeft onze verkoop-adviseur Stefan deze FUSO Canter mogen afleveren aan Entree Vert Holland. Namens Stefan en de vestiging Roelofarendsveen, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

FUSO Canter voor THD

6 juli 2018

Én weer een Fuso Canter de weg op, dit keer voor THD Tuinhout Discount! De Canter is voorzien van een Van de Horst Carrosserie met maatwerk aan de binnenzijde van de bak. Wij wensen THD Tuinhout Discount vele prettige en succesvolle kilometers toe!

Lees verder

FUSO Canter 7C15 voor Gemeente Leiden

28 juni 2018

Deze fuso 7C15 voorzien van open laadbak en autolaadkraan staat helemaal klaar voor de Gemeente Leiden. Namens Mercedes Benz Alphen aan den Rijn van harte gefeliciteerd!

Lees verder