Klein maar dapper! De Fuso Canter 3.5t transporteert zware lasten met uitstekend zicht voor de bestuurder. Dat maakt hem perfect geschikt voor de bouwplaats.
De Fuso Canter 3.5t heeft een zeer kleine draaicirkel, een smalle cabine en uitstekend zicht. Perfect voor gebruik in de stad.
Fuso_canter_35t_hovenier

FUSO Canter Lisse

Welkom bij dé FUSO Canter dealer voor Lisse

De FUSO dealer voor Lisse
Woont of werkt u in Lisse en zoekt u het adres voor de aanschaf van een nieuwe FUSO Canter of voor onderhoud van uw FUSO Canter in de regio Lisse? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De FUSO Canter die u nodig heeft
De mogelijkheden van de FUSO Canter zijn legio. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat u de FUSO Canter koopt die exact aansluit op wat u nodig heeft.

Vele tevreden FUSO Canter rijders in Lisse
In de regio Lisse hebben al vele ondernemers de voordelen van de FUSO Canter ervaren.

FUSO Canter service voor Lisse
Met een schat aan ervaring onderhouden en zo nodig repareren wij uw FUSO Canter snel en goed. Verder hebben wij een grote voorraad FUSO onderdelen én een systeem om dagelijks FUSO onderdelen te laten bezorgen. Zodat u weer snel met uw FUSO Canter op weg kunt.

 • Voor FUSO verkoop en FUSO service

  Officieel FUSO Canter dealer voor Lisse

 • Zowel bij aanschaf als het onderhoud van de FUSO Canter

  Ervaren FUSO Canter specialisten

 • Ondersteund door FUSO Nederland

  Specialistische FUSO Canter kennis aanwezig

 • Drie FUSO vestigingen in Zuid-Holland

  Gemakkelijk bereikbaar vanuit Lisse

 • Zowel nieuw als gebruikt

  Direct leverbare FUSO Canters

 • Euro VI én elektrisch

  De FUSO Canter voldoet aan de hoogste emissie- en milieueisen

Canter 3.5t

De stadse oplossing.

Fuo Canter 3.5 ton

Canter 6.0t

De allrounder.

FUSO Canter 6.0t

Canter 7.5t

Het werkpaard.

Fuso Canter 7.5t/8.5t

Canter 9.0t

De krachtpatser.

Fuso Canter 7.5t/8.5t

Canter 4x4

De off-roader.

Fuso Canter 6.5t 4x4

eCanter

100% elektrisch

FUSO eCanter

Met Mercedes-Benz kan de Canter veel meer.

Als onderdeel van Daimler wordt uw FUSO Canter geleverd met de volledige ondersteuning van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven met vestigingen in Roelofarendsveen en Maasdijk. Wij bieden verkoop, service en ondersteuning voor de FUSO Canter.

Met uitgebreide openingstijden kunnen we u snel weer op weg helpen.

Fuso-canter-35t-bouw
Fuso-LOGO

3 jaar of 100.000 km garantie

Op de Canter kan je vertrouwen, kilometer na kilometer.

Een Canter is van nature robuust en efficiënt. Mocht er echter onverhoopt toch iets gebeuren, dan kunt u zonder meer op ons vertrouwen. U krijgt bijvoorbeeld drie jaar of 100 000 km garantie.

Ondanks de Euro emissienorm VI is het onderhoudsinterval van 40 000 km (of één keer per jaar) gehandhaafd. Dankzij de kantelbare cabine (enkele cabine) zijn alle onderdelen van de motor direct toegankelijk.

Afgeleverde FUSO Canters

Zij kozen al voor de Fuso Canter

Fuso klant Ente Vert
Entre Vert V.O.F. uit Noordwijkerhout verhuurt en verkoopt kleurrijke zomerbloeiers in prachtig opgekweekte plantenbakken om de stedelijke leefomgeving te verfraaien en te verlevendigen. Zij maken gebruik van een aantal Fuso Canters 3C15. Deze Fuso Canter 3C15 is voorzien van een open laadbak, flitslampen en LED zwaailampbalk. Na bewezen resultaten is het aantal Fuso Canters verder uitgebreid.

DUWO heeft de ambitie om voor elke student passende, betaalbare woonruimte toegankelijk te maken, ongeacht zijn achtergrond en nationaliteit. Maar we realiseren ons dat ‘beleving’ een belangrijk deel van de waardering van studenten bepaalt. Met name de goede manoeuvreerbaarheid van de FUSO Canter met de 1.7 meter brede cabine is een grote plus voor DUWO.