fuso-canter-heasdeslider05_700x467
fuso-canter-heasdeslider04_700x467
fuso-canter-heasdeslider03_700x467

FUSO Canter kopen.

Een Canter kopen voor

Een FUSO Canter kopen? In stedelijke gebieden hebt u voor uw dagelijks werk veel meer nodig dan een lichte truck. Daarvoor hebt u een specialist nodig. Beter nog, een hele groep specialisten. Een team dat u werk uit handen neemt. Ook bij zwaar werk en tijdens het rijden. Een team waarop u kunt rekenen, ook als het krap wordt of als er geen doorkomen aan lijkt. Een team waarop u niet alleen vandaag kunt vertrouwen, maar ook in de toekomst.

Welke Fuso Canter u ook koopt is een specialist op zijn gebied: de wendbare stadsheld, het onvermoeibare werkpaard, de flexibele alleskunner en de intelligente efficiëntiekampioen. Elke Fuso Canter is gemaakt voor de uitdagingen in de stad, zoals leveringen in nauwe straatjes, met zware lading, inzet in moeilijk terrein of emissiearme inzet. Samen vormen ze een onoverwinnelijk team. Voor meer efficiëntie, meer flexibiliteit en meer performance bij elke inzet koopt u een FUSO Canter.

Canter 3.5t

De stadse oplossing.

Fuo Canter 3.5 ton

Canter 6.0t

De allrounder.

FUSO Canter 6.0t

Canter 7.5t

Het werkpaard.

Fuso Canter 7.5t/8.5t

Canter 9.0t

De krachtpatser.

Fuso Canter 7.5t/8.5t

Canter 4x4

De off-roader.

Fuso Canter 6.5t 4x4

eCanter

100% elektrisch

FUSO eCanter

Met Mercedes-Benz kan de Canter veel meer.

Als onderdeel van Daimler wordt uw FUSO Canter geleverd met de volledige ondersteuning van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven met vestigingen in Roelofarendsveen en Maasdijk. Wij bieden verkoop, service en ondersteuning voor de FUSO Canter.

Met uitgebreide openingstijden kunnen we u snel weer op weg helpen.

Fuso-canter-35t-bouw
Fuso-LOGO

3 jaar of 100.000 km garantie

Op de Canter kan je vertrouwen, kilometer na kilometer.

Een Canter is van nature robuust en efficiënt. Mocht er echter onverhoopt toch iets gebeuren, dan kunt u zonder meer op ons vertrouwen. U krijgt bijvoorbeeld drie jaar of 100 000 km garantie.

Ondanks de Euro emissienorm VI is het onderhoudsinterval van 40 000 km (of één keer per jaar) gehandhaafd. Dankzij de kantelbare cabine (enkele cabine) zijn alle onderdelen van de motor direct toegankelijk.

Afgeleverde FUSO Canters

Zij kozen al voor de Fuso Canter

Fuso klant Ente Vert
Entre Vert V.O.F. uit Noordwijkerhout verhuurt en verkoopt kleurrijke zomerbloeiers in prachtig opgekweekte plantenbakken om de stedelijke leefomgeving te verfraaien en te verlevendigen. Zij maken gebruik van een aantal Fuso Canters 3C15. Deze Fuso Canter 3C15 is voorzien van een open laadbak, flitslampen en LED zwaailampbalk. Na bewezen resultaten is het aantal Fuso Canters verder uitgebreid.

DUWO heeft de ambitie om voor elke student passende, betaalbare woonruimte toegankelijk te maken, ongeacht zijn achtergrond en nationaliteit. Maar we realiseren ons dat ‘beleving’ een belangrijk deel van de waardering van studenten bepaalt. Met name de goede manoeuvreerbaarheid van de FUSO Canter met de 1.7 meter brede cabine is een grote plus voor DUWO.