fuso-canter-heasdeslider05_700x467
fuso-canter-heasdeslider04_700x467
fuso-canter-heasdeslider03_700x467

FUSO Canter kopen.

Een Canter kopen voor

Een FUSO Canter kopen? In stedelijke gebieden hebt u voor uw dagelijks werk veel meer nodig dan een lichte truck. Daarvoor hebt u een specialist nodig. Beter nog, een hele groep specialisten. Een team dat u werk uit handen neemt. Ook bij zwaar werk en tijdens het rijden. Een team waarop u kunt rekenen, ook als het krap wordt of als er geen doorkomen aan lijkt. Een team waarop u niet alleen vandaag kunt vertrouwen, maar ook in de toekomst.

Welke Fuso Canter u ook koopt is een specialist op zijn gebied: de wendbare stadsheld, het onvermoeibare werkpaard, de flexibele alleskunner en de intelligente efficiëntiekampioen. Elke Fuso Canter is gemaakt voor de uitdagingen in de stad, zoals leveringen in nauwe straatjes, met zware lading, inzet in moeilijk terrein of emissiearme inzet. Samen vormen ze een onoverwinnelijk team. Voor meer efficiëntie, meer flexibiliteit en meer performance bij elke inzet koopt u een FUSO Canter.

Met Mercedes-Benz kan de Canter veel meer.

Als onderdeel van Daimler wordt uw FUSO Canter geleverd met de volledige ondersteuning van AGAM met vestigingen in Roelofarendsveen en Maasdijk. Wij bieden verkoop, service en ondersteuning voor de FUSO Canter.

Met uitgebreide openingstijden kunnen we u snel weer op weg helpen.

Rijden met de FUSO eCanter

3 jaar of 100.000 km garantie

Op de Canter kan je vertrouwen, kilometer na kilometer.

Een Canter is van nature robuust en efficiënt. Mocht er echter onverhoopt toch iets gebeuren, dan kunt u zonder meer op ons vertrouwen. U krijgt bijvoorbeeld drie jaar of 100 000 km garantie.

Ondanks de Euro emissienorm VI is het onderhoudsinterval van 40 000 km (of één keer per jaar) gehandhaafd. Dankzij de kantelbare cabine (enkele cabine) zijn alle onderdelen van de motor direct toegankelijk.

Afgeleverde FUSO Canters

Zij kozen voor de FUSO Canter of eCanter

FUSO eCanter voor Europak in Lisse

Handelsonderneming Europak heeft als een van de allereerste bedrijven in Nederland de nieuwe volledig elektrisch aangedreven FUSO eCanter in gebruik genomen. D

Lees meer...

Simon Meijssen klaar voor de toekomst

Simon Meijssen klaar voor de toekomst met de nieuwe FUSO eCanter.

Lees meer...

Fuso Canter voor Gemeente Leiden.

Gemeente Leiden heeft recentelijk een nieuwe FUSO Canter in gebruik genomen. De FUSO is voorzien van een open laadbak met laadklep.

Lees meer...