FUSO eCanter voor Europak in Lisse

Handelsonderneming Europak heeft als een van de allereerste bedrijven in Nederland de nieuwe volledig elektrisch aangedreven FUSO eCanter in gebruik genomen. De in Lisse gevestigde handelsmaatschappij brengt hiermee flexibele verpakkingsmaterialen voor bloembollen naar onder andere bloembollenverpakkers/exporteurs in de regio. Haiko Fiekert, de directeur van Europak, vertelt: “We reden al naar grote tevredenheid met een Canter Clickstar. Nu doen we hetzelfde werk met zijn compleet nieuwe, volledig elektrische vervanger. De meeste van onze klanten zitten hier in de bollenstreek. We rijden een aantal ritten per dag en die halen we met gemak op één enkele acculading.”

  • Met zijn max. laadvermogen van 4 ton en een actieradius tot circa 140 kilometer past de eCanter in de gekozen configuratie naadloos in de dagelijkse routine van Europak.
  • De ingebruikname van de eCanter is onderdeel van de verduurzaming van Europak.
  • Zowel de chauffeur als de klanten van Europak zijn erg enthousiast over de nieuwe generatie van de 100% elektrische truck.

Meer nieuws:

Diverse FUSO Canter uit direct voorraad leverbaar!

Nu op voorraad

De grootste voorraad van Nederland. Standaard 3 jaar of 100.000km garantie. Smalle en brede cabines leverbaar met diverse wielbasis lengtes. Neem contact met ons op voor meer informatie en voor de actuele voorraad.

Opbouw nodig? Meubelbak, open laadbak of een oprijwagen? Neem contact met ons op en maak gebruik van onze netwerk aan carrosseriebouwers.

FUSO canters uit voorraad leverbaar