2x winterdienst FUSO voor AH Vrij

2x Winterdienst FUSO-voertuigen voor AH Vrij uit ’s Gravenzande.

AH Vrij heeft 2x FUSO met een af fabriek Scattolini open laadbak in gebruik genomen. De voertuigen worden in de winter ingezet voor de gladheidsbestrijding in de regio Westland. Er is specifiek gekozen voor een smalle cabine variant (1,70 m breed) zodat fietspaden eenvoudig te berijden zijn.

Af fabriek is gekozen voor de lichtgewicht Scattolini openlaadbak met trekhaak. Ook is een voor frisse uitstraling gekozen met LED-verlichting, zonneklep én opvallende cabinekleur.
Schuitemaker heeft de winterdienst-opbouw verzorgd zodat gestrooid en sneeuw geschoven kan worden. Wij als dealer hebben ter bescherming het chassis laten tectyleren tegen roest en zout. De voertuigen kunnen voorzien worden van LED flitsers en een LED flitslampbalk.

Meer nieuws:

Diverse FUSO Canter uit direct voorraad leverbaar!

Nu op voorraad

De grootste voorraad van Nederland. Standaard 3 jaar of 100.000km garantie. Smalle en brede cabines leverbaar met diverse wielbasis lengtes. Neem contact met ons op voor meer informatie en voor de actuele voorraad.

Opbouw nodig? Meubelbak, open laadbak of een oprijwagen? Neem contact met ons op en maak gebruik van onze netwerk aan carrosseriebouwers.

FUSO canters uit voorraad leverbaar