Voordelen

De voordelen van de FUSO Canter waar u elke dag van geniet.

Onbeperkte variabiliteit! Dankzij vijf gewichtsklassen, drie cabines, drie motoren, zes wielbases, uiteenlopende opbouwen af fabriek, een handgeschakelde versnellingsbak of de automatische DUONIC®-transmissie, krijgt u altijd de FUSO Canter die perfect is afgestemd op wat u doet.

Gewoon zuinig

De bijzonder efficiënte 3-liter Common-Rail dieselmotor van de Canter levert een hoog vermogen en is zuinig in het verbruik. Bij alle uitvoeringen kan met behulp van het standaard start-stopsysteem, een geoptimaliseerde achterasoverbrenging en een hogere inspuitdruk van 2000 bar gezorgd worden voor maximale prestaties bij minimaal brandstofverbruik.

Gewoon comfortabel

De onafhankelijke wielophanging bij de vooras zorgt in de 3,5-tons klasse voor veel comfort en een hoge rechtuitstabiliteit en stuurprecisie. Voor de beste arbeidsomstandigheden zorgt de als optie leverbare automatische airconditioning, die door de snelle verwarming of koeling de van tevoren ingestelde interieurtemperatuur constant houdt. De stoelen van Isringhausen geven de rug bovendien comfortabel ondersteuning. Als optie is een geveerde chauffeursstoel leverbaar.

Gewoon wendbaar

De Canter is één van de meest wendbare voertuigen in zijn klasse (cirkel buitenste voorwiel 8,6 meter bij de 3C-serie met een wielbasis van 2500 mm). Met geringe overbouwuitvoeringen voor en zes verschillende wielbases vindt u beslist de juiste uitvoering voor uw inzetdoeleinden. Met de compacte standaardcabine bij de modellen 3S13 en 6S15 zijn nóg efficiëntere transportdiensten mogelijk in de smalle straten in de stad.

Gewoon veilig

De Canter is één van de veiligste voertuigen in zijn klasse. Bij de 4x2-modellen zorgen hiervoor onder meer ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en het standaard ESP (behalve 6C18 4x4 en 9C).

Actieve veiligheid:

  • RISE (Realized Impact Safety Evolution) met geïntegreerde onderrijbeveiliging en bescherming bij aanrijdingen van opzij
  • ABS en ESP standaard (behalve 6C18 4x4 en 9C) en krachtige schijfremmen (behalve 4x4) rondom
  • Onderstel met hoge rechtuitstabiliteit, ook bij volle belasting

Passieve veiligheid:

  • Airbags voor chauffeur en bijrijder (optioneel)
  • Driepunts veiligheidsgordels (met gordelspanners in combinatie met airbags)
  • Stuurwiel met geïntegreerde bescherming bij aanrijdingen

Gewoon opbouwvriendelijk

Ook carrosseriebouwers kunnen van alles met de Canter. Het doorlopende gatenpatroon van het ladderchassis vergemakkelijkt het carrosseriewerk. Hieraan wordt ook bijgedragen door de als optie leverbare 24V-aansluiting en de diverse, als optie leverbare PTO's die bij de uiteenlopende opbouwoplossingen passen.

Canter 3.5t

De stadse oplossing.

Fuo Canter 3.5 ton

Canter 6.0t

De allrounder.

FUSO Canter 6.0t

Canter 7.5t

Het werkpaard.

Fuso Canter 7.5t/8.5t

Canter 9.0t

De krachtpatser.

Fuso Canter 7.5t/8.5t

Canter 4x4

De off-roader.

Fuso Canter 6.5t 4x4

eCanter

100% elektrisch

FUSO eCanter

Zij kozen al voor de FUSO Canter

Nieuwe FUSO Canter voor Tuincentrum Hofwijck

Ronald en Lusanne van Tuincentrum Hofwijck uit Voorburg heeft het nieuwe model FUSO in ontvangst…

Lees meer...

FUSO aflevering – Van Ekeris Tenten

Het nieuwste model FUSO afgeleverd aan Van Ekeris Tenten!
Is het geen plaatje?

Lees meer...

Familiebedrijf Muezerie heeft een 3,5t FUSO Canter in ontvangst genomen.

Familiebedrijf Muezerie heeft een 3,5t FUSO Canter in ontvangst genomen. Er is gekozen voor FUSO door zijn laadvermogen, wendbaarheid en levertijd.

Lees meer...