Het nieuwe model FUSO: dit jaar leverbaar!

Het nieuwe model FUSO is op dit moment in productie en spoedig zullen dan ook de eerste exemplaren worden afgeleverd. Gezien de oplopende levertijden vanwege marktomstandigheden heeft Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een ruim aantal in voorraad opgenomen. Hierdoor kunnen we onze klanten ook dit jaar nog blijven bedienen.

Het nieuwe model FUSO heeft een her ontwikkelde cabine en heeft o.a. nu ook de opties voor LED-verlichting en Side Guard Assist. Door een aanpassing van het uitlaatsysteem heeft het model een Euro 6 type E normering waarmee wordt voldaan aan de meeste recente emissie-eisen.

Meer info over het nieuwe model? Bekijk hem hier. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte.

Diverse FUSO Canter uit direct voorraad leverbaar!

Nu op voorraad

De grootste voorraad van Nederland. Standaard 3 jaar of 100.000km garantie. Smalle en brede cabines leverbaar met diverse wielbasis lengtes. Neem contact met ons op voor meer informatie en voor de actuele voorraad.

Opbouw nodig? Meubelbak, open laadbak of een oprijwagen? Neem contact met ons op en maak gebruik van onze netwerk aan carrosseriebouwers.

FUSO canters uit voorraad leverbaar